MARESI – A mi világunk.

MARESI – A mi világunk.

Magyarországon prémium márkákat forgalmazó, osztrák gyökerekkel és nemzetközi háttérrel rendelkező vállalat vagyunk. Üdvözlünk a Maresi Foodbroker Kft. világában!

MÁRKÁK A SZENVEDÉLYÜNK.

A Maresi Foodbroker Kft.-t 1991. május 11-én alapították, akkor még Dunabest Kft. néven. Akkoriban négy, prémium márka alkotta a cég szortimentjét, amit az elmúlt három évtizedben számtalan újabb branddel bővitettünk és tettük őket sikeressé a magyarországi FMCG piacon.  

Napjainkban a Maresi Austria GmbH egyik leányvállalataként, az osztrák VIVATIS Holding tagjaként stabil nemzetközi háttérrel rendelkező regionális disztribútor cég vagyunk.

Hatékony értékesítő és marketing szervezetünk segítségével szakértő partnerként vagyunk jelen öt európai országban: Ausztriában, Magyarországon, Csehországban, Romániában és Szlovákiában. 

„Minden márkát sajátunkként kezelünk. A márkapartnereink az általunk nyújtott minőségi támogatást, a piaci kapcsolatinkat és a szenvedélyt értékelik, amellyel dolgozunk.“

Dr. Andreas Nentwich, ügyvezető AT | DE

Megbízható partner a marketing, az értékesítés és a logisztika terén

Marketing

Az erős márkaértékek a sikertényezőink, a marketingmix kialakítása egyértelműen a márkapozicionálásra irányul. Az érintkezési pontokat folyamatosan a piaci változásokhoz igazítjuk a fogyasztók elérése érdekében, és hogy azok érdekesek és relevánsak is maradjanak számukra.

Értékesítés

Új piaci potenciálokat keresünk és optimalizájuk a polci választékot a teljes élelmiszer kis- és nagykereskedelem, a gyógyszertárak, a bababoltok és a benzinkutak kiemelt partnereként. A legjobban összehangolt értékesítési csapat dolgozik kereskedelmi partnereinkkel együtt a fogyasztók optimális megszólításán, amely a fenntartható értékesítési növekedés alapját képezi.

Logisztika

Tapasztalt menedzsment által irányított elkötelezett csapatunk mindig talál időt arra, hogy megértse az Ön problémáit. Mélyreható igényelemzésekkel és a folyamatok optimalizálásával termékeit célba juttatjuk.

A minőség és az innováció a hajtóerőnk

Termékeink és szolgáltatásaink a fogyasztók igényeire szabottak. Hogy megfeleljünk a kor követelményeinek, tapasztalatainkat modern szemlélettel ötvözzük. Ezenkívül nyomon követjük a fogyasztók omnichannel viselkedésformáját és hidat építünk igényeik és az értékesítési pontok között. Márkáink megtalálhatók a legkülönbözőbb értékesítési pontokon: a klasszikus bolti kiskereskedelemben, benzinkutakon, gyógyszertárakban és az e-kereskedelemben is.

2016. júliusában a MARESI AUSTRIA GmbH megszerezte az IFS BROKER legmagasabb szintű tanúsítványát. Az IFS BROKER az élelmiszerbiztonság és -minőség nemzetközileg elismert szabványa, mely biztosítja, hogy a termékek megfeleljenek a szigorú higiéniai előírásoknak, az előírt termékjellemzőknek, valamint a termékbiztonsági követelményeknek - ezért vagyunk erre nagyon büszkék.

Lépj velünk kapcsolatba

Többet szeretnél megtudni szolgáltatásinkról? Kérdésed van a partneri kapcsolatra vonatkozóan? Írj nekünk! Munkatársaink hamarosan jelentkeznek.

Maresi Közép-Kelet Európában

Hatékony értékesítő és marketing szervezeteink segítségével szakértő partnerként vagyunk jelen öt európai országban: Ausztriában, Magyarországon, Csehországban, Romániában és Szlovákiában.