Impresszum

MARESI Foodbroker Kft.
Homonna utca 2-4.
1118 Budapest
Magyarország

Tel.: +36 / 1 / 248 3030   
Fax: +36 / 1 / 248 3035
E-mail: office@maresi.hu

MARESI Austria GmbH Österreich
Hietzinger Hauptstraße 119-121
1130 Wien
Österreich
Tel.: +43 / 1 / 531 89 - 0
Fax: +43 / 1 / 531 89 - 24
E-Mail: office@maresi.at

URL: www.maresi.com

Cégjegyzékszám: FN 129146x
Nyivántartó bíróság: Kereskedelmi Bíróság, Bécs
Adószám: ATU37953602

Unternehmensgegenstand
Vertrieb von Markenartikeln 
Handel mit Waren aller Art 
Mitglied der Wirtschaftskammer Wien

Az alábbi felhasználási feltételek tárgyát a Maresi Austria GmbH Österreich („Maresi Austria GmbH”) által a www.maresi.com domainen elérhetővé tett internet szolgáltatás használata képezi. A weboldal felhasználója a weboldal felhasználási feltételeit köteles betartani. Amennyiben a felhasználó nem kívánja a hivatkozott feltételeket önmagára nézve kötelezőnek elfogadni, az esetben a weboldal használatát számára kifejezetten megtiltjuk.

A Maresi Austria GmbH fenntartja magának a jogot a használati feltételek bármikor történő egyoldalú módosítására. A feltételek aktuálisan érvényes verziója elérhető a weboldalon az „Imprint/legal notice” [Impresszum/Jogi közlemények] címszó alatt. Amennyiben a felhasználó a weboldalt a módosításokat követően használja, az esetben a felhasználóra nézve az új feltételek az irányadóak.

A jelen weboldalról fájlok kizárólag saját felhasználás céljából tölthetők le, nyomtathatók, illetve tárolhatók. Az ezen kívüli bármilyen felhasználáshoz - különös tekintettel a hivatkozások létrehozására, vagy a weboldalt vagy a weboldal részeit érintő „framing”-re (a weboldal valamely tartalmának megjelenítése egy másik weboldal keretébe ágyazva) - a Maresi Austria GmbH előzetes írásbeli jóváhagyása szükséges. A weboldal, illetve a weboldal részeinek teljes tartalmát a lehető legnagyobb körültekintéssel alakítottuk ki és figyeljük.

Elővigyázatosságunk ellenére nem zárható ki annak lehetősége, hogy a weboldalon közölt információk esetleg nem teljesek, helytállóak vagy aktuálisak. Ezen kívül nem zárható ki az sem, hogy a felhasználó számítógépes rendszerében destruktív elemek esetlegesen kárt okozhatnak az adatoknak a weboldalon való keresése vagy a weboldalról történő letöltése közben. Ennek megfelelően a felhasználó oldalán a weboldal használatából eredően felmerülő károkért a Maresi Austria GmbH nem vonható felelősségre, amennyiben azok nem a Maresi Austria GmbH szándékos vagy súlyosan hanyag magatartására vezethetők vissza.