Teljes értékű országos szervezet

Teljes értékű országos szervezet

Az értékesítés önmagában kevés. Marketing, értékesítés és logisztika társosztályokból álló üzleti csapataink az Ön szervezetével egyeztetve a kereskedelem és a fogyasztók közötti professzionális csomópontként tevékenykednek, így gondoskodnak az Ön márkastratégiájának optimális és országspecifikus megvalósításáról.

Tovább

Fő tudományágunk

A márkák forgalmazójaként a marketinget tekintjük a fő tudományágunknak. A partner- és a saját márkák aktivitásain egy nemzetközi tapasztalattal, széleskörű szaktudással és nemzetközi márkapartnereink számára is előnyös, a piac igényeit szem előtt tartó marketing csapat tevékenykedik.

A sokrétű márkaportfólió menedzselése mozgásban tart bennünket; a stratégiai márkamenedzsmenttől az értékesítési helyen való megjelenésig személyre szabott megoldásokat dolgozunk ki.

„Minden márkát sajátunkként kezelünk. A márkapartnereink az általunk nyújtott minőségi támogatást, a piaci kapcsolatainkat és a szenvedélyt értékelik, amellyel dolgozunk.“

Dr. Andreas Nentwich, Marketing menedzser

Partnermárkák

Csapatunk személyre szabott mix alapján építi márkáját az összes releváns értékesítési csatornán. Mindezt optimális vevőkiszolgálás és tökéletes infrastruktúra támogatja.

Saját márkák

Tipikusan értékesítésre és marketingre összpontosító FMCG vállalatként 360 fokos marketing mixet alakítunk ki és a fogyasztót helyezzük stratégiánk középpontjába.