Tegnap kávétej szolgáltató ma vezető FMCG beszállító

1955-ben kezdődött, amikor egy csapat megfelelő márkanevet gondolt egy újonnan feltalált, üvegpalackos tartós tejtermékhez, amelyet a Landgenossenschaft Ennstal (egy stájerországi szövetkezet) talált fel. Maresi Mária Terézia beceneve.

Ma a Maresi Csoport 137 millió eurós forgalmat bonyolít le Bécsben, Prágában, Pozsonyban, Budapesten és Bukarestben. A cég márkatermékek beszállítójaként 55 millió euróig kínál innovatív prémium termékeket. fogyasztók Ausztriában és Közép-Kelet-Európában.

A Maresi egy vezető FMCG beszállító, jól ismert saját márkák portfólióval az osztrák piacon. Knabber Nossi, Inzersdorfer és Maresi Alpenmilch minden háztartásban megtalálható kategóriabajnokok. A Shan’shi-val, a Die Leichte Muh-val, a Siggi-vel és a Himmeltau-val a vállalat élelmiszer-megoldásokat kínál szelektív célcsoportoknak.

1991 A Maresi megnyitotta első kelet-közép-európai irodáját Budapesten, amelyet további három követ. Ma a cég összesen 58 partnermárkát forgalmaz, amelyek a teljes nettó árbevétel 90 százalékát adják. A portfólió olyan osztrák márkákból áll, mint a d'arbo, Iglo, Tante Fanny, efko, Landleben, Salinen Austria, valamint nemzetközi élelmiszermárkák (Bahlsen, Bertolli, Hipp, Maille, Tabasco, Twinings, Tony's Chocoloney) és Non Food (Dr. .Beckmann, Duracell, NUK, Salvequick, tetesept, Vademecum).

2016 óta a Maresi Austria évente kap IFS Broker minősítést. Ez a nemzetközi élelmiszerbiztonsági minősítés biztosítja az összes műszaki termékszabvány betartását. Büszkék vagyunk rá, hogy évről évre a legjobb értékeléseket kapjuk munkánkért.

2016. júliusában a MARESI AUSTRIA GmbH megszerezte az IFS BROKER legmagasabb szintű tanúsítványát. Az IFS BROKER az élelmiszerbiztonság és -minőség nemzetközileg elismert szabványa, mely biztosítja, hogy a termékek megfeleljenek a szigorú higiéniai előírásoknak, az előírt termékjellemzőknek, valamint a termékbiztonsági követelményeknek - ezért vagyunk erre nagyon büszkék.

Karrier
a Maresinél

Lépjen velünk kapcsolatba

Lépjen velünk kapcsolatba

Maresi Közép-Kelet Európában

Hatékony értékesítő és marketing szervezeteink segítségével szakértő partnerként vagyunk jelen öt európai országban: Ausztriában, Magyarországon, Csehországban, Romániában és Szlovákiában.