Az értékesítés a vérünkben van

Új piaci potenciálokat keresünk és optimalizájuk a polci választékot a teljes élelmiszer kis- és nagykereskedelem, a gyógyszertárak, a bababoltok és a benzinkutak kiemelt partnereként. Összehangolt értékesítési csapat dolgozik kereskedelmi partnereinkkel együtt a fogyasztók optimális megszólításán, amely a fenntartható értékesítési növekedés alapját képezi.

 „Az értékesítés nem tanulható szakma, hanem életforma.“

Andreas Pichler, Head of Sales

Megtervezzük az értékesítési folyamatokat

Teljes körű szolgáltatást nyújtó partnerként az értékesítésben a marketingmix elemeként tesszük elérhetővé termékeit a végfelhasználó számára. Az értékesítéspolitikai döntések stratégiai és hosszú távú jellege, és az ezzel járó magas költségek és kockázatok miatt az értékesítési folyamatot következetesen megtervezzük.

Egy erős csapat

Kiemelt ügyfélmenedzsment, üzletfejlesztési és értékesítési területen dolgozó professzionális és elkötelezett csapatunk dolgozza ki a vásárlók eladáshelyi megszólításának leghatékonyabb módját. A kereskedelmi partnereinkkel együttműködve koordináljuk az egyes piacokra tervezett kommunikációs és promóciós tevékenységeket.

Kategóriamenedzsment

Számos kategóriában piacvezetők vagyunk, ezért kiemelt feladatunknak tekintjük a kategóriák fejlesztését és a fenntartható növekedést. Üzletfejlesztő csapatunk szaktudása, valamint a teljes körű belső és külső piaci adatok segítik meghatározni és kiaknázni a növekedési lehetőségeket.

Digitális megoldások

Ügyfeleinkkel a legújabb digitális megoldásokon keresztül állunk kapcsolatban. A megrendelések vagy közvetlenül (EDI rendszeren keresztül ) a vevőszolgálatra futnak be vagy képviselőink tablet rendszeréről kerülnek továbbításra.

Tárgyalás
és cselekvés

A Maresinél az értkesítés az első. A magyar kereskedelmi partnerekkel fenntartott napi szintű kapcsolat minden mozzanatának egyetlen célja van: minden fél számára a lehető legjobb eredmény elérése.

Maresi Közép-Kelet Európában

Hatékony értékesítő és marketing szervezeteink segítségével szakértő partnerként vagyunk jelen öt európai országban: Ausztriában, Magyarországon, Csehországban, Romániában és Szlovákiában.